Over mij

Hugo A. Roele

"Denk aan iets ondeugends", zei de fotografe.

Ik ben Hugo A. Roele, man, vader van 3 jongens. Ik ben geboren in 1967 in 's Gravenhage en leef op dit moment in een eenvoudig huis in Enschede, gevuld met muziek, kunst, en verschillende meubelstukken, die ik zelf heb gemaakt en een tuin die me zon, schoonheid, rust en smakelijk fruit oplevert.

Ik ben een gelukkig man. Het leven heeft me altijd de mensen, methodes, tools en vaardigheden gegeven om om te gaan met de soms heftige uitdagingen in mijn leven. Toen mijn oudste zoon Daniël leukemie kreeg, had ik net een 9-daagse internationale training NVC afgerond. Ik had geleerd om te vinden en te formuleren, wat ik nodig had, om te gaan met de speciale uitdagingen die een levensbedreigende ziekte met zich mee brengt en had ik bovendien een grote groep mensen, die wisten hoe je anderen - op dat moment mij ' kan ondersteunen. De uitdagingen die ik ben aangegaan in mijn leven waren groot, de hulpbronnen groter. Nu is richt mijn leven zich op:

En vaak een combinatie van alle vier. Waar ontmoeten we elkaar?

Gedachten, die ik vaak gebruik

De volgende gedachten bleken in mijn leven zeer bruikbaar en gebruik ook nu nog in mijn werk en leven:

Trivia

Sommige feiten zijn niet erg belangrijk, maar wel grappig of interessant om te weten.

Lijsten

Ik heb mezelf beschreven met allerlei lijstjes, waarin ik opsomde welke banen ik heb gehad, welke dingen ik doe, belangrijke gebeurtenissen in mijn leven, mijn kwaliteiten of zoals hierboven quotes en trivia. Onder Links kan je verschillende lijsten vinden, waaronder mijn professionele geschiedenis op LinkedIn, mijn Facebook-pagina en verschillende projecten, waar ik bij betrokken ben.